Kosten vochtbestrijding

U bezoekt deze website waarschijnlijk omdat uw woning of bedrijfspand last heeft van vochtproblemen of u hebt sterke vermoedens dat er vochtproblemen aanwezig zijn. Uit onderzoek van Vereniging Eigen Huis is gebleken dat circa 40% van de Nederlandse woningen last heeft van de gevolgen van een vochtige kruipruimte. U bent daardoor niet de enige met (mogelijke) vochtproblemen die verholpen moeten worden.

Vocht in woningen en bedrijfspanden komt veel voor

Een te hoog vochtigheidspercentage in woningen komt veel voor. Dit heeft zeer veel nadelige gevolgen. Ook voor de gezondheid van mens en dier. Het leefklimaat kan verstoort worden en materialen kunnen aangetast worden. Energiekosten kunnen ook oplopen doordat een vochtig huis extra energie kost om warm te stoken. Vochtproblemen kunnen meerdere oorzaken hebben. Een paar oorzaken zijn vaak: gebrekkige isolatie, een verkeerde bouwconstructie of ouderdom van de woning of bedrijfspand.

Kosten vochtbestrijding

Vele vochtoorzaken

Elke situatie is weer anders. Uit de ervaringen van onze vochtbestrijding experts is gebleken dat daardoor niet met standaard kosten vochtbestrijding gewerkt kan worden. Natuurlijk kunnen de vochtbestrijding experts standaard richtprijzen verstrekken. Echter gebeurd dit veelal in combinatie met een grote hoeveelheid voorwaarden en uitsluitingen. Echter zou u hier niet veel aan hebben.

Het is beter als u ons informatie aanvraag formulier zorgvuldig invult en verstuurt. Op basis van uw informatie zal een lokale vochtbestrijder contact met u opnemen en indien nodig, aanvullende vragen stellen of duidelijke afspraken maken.

U krijgt antwoord binnen 48 uur.

Elk project is anders.

Voor bepaalde werkzaamheden kunnen onze lokale vochtbestrijding experts wel eenvoudig (vaste) kosten vochtbestrijding bepalen. Dit kan bijvoorbeeld voor het injecteren van een bepaalde muur van x strekkende meters breed en y strekkende meters hoog. Er zijn ook veel werkzaamheden die slechts enkele uren duren. De kosten daarvan bedragen hooguit enkele honderden euro’s. Er zijn natuurlijk ook projecten die enkele duizenden euro’s kosten. Om u te voorzien van een juist en deskundig advies kunt u geheel vrijblijvend informatie aanvragen.

Particulieren en bedrijven.

Bent u particulier, ondernemer of werkt u voor de overheid? U kunt in alle gevallen informatie aanvragen. Ook het soort klus maakt niet uit. U kunt gewoon de informatie aanvragen waarnaar u op zoek bent.

Gratis informatie aanvraag

VochtbestrijdingExperts.nl heeft contact met lokale experts die gespecialiseerd zijn in vochtbestrijding. Hebt u last van vocht in huis of bedrijfspand? Neem dan nu contact op via ons informatie aanvraag formulier, welke onderaan of rechts van deze pagina te zien is.

De vochtbestrijding experts waarmee wij samenwerken kunnen onder andere de volgende werkzaamheden verrichten:

 

Opsporen vochtoorzaken

Kelderafdichting compleet

Muren injecteren

Impregneren buitenmuren

Betonreparatie

Grondstabilisatie

Ventilatie

Constructief verlijmen

Vul onderstaand formulier in en ontvang geheel vrijblijvend de informatie die u zoekt.